Четвер, 28.03.2024, 19:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 33
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Друзі сайту
Головна » 2012 » Листопад » 16 » Засідання Київської обласної студентської ради.
17:21
Засідання Київської обласної студентської ради.
Губернатор Київщини зустрівся зі студентським активом. 
Студенти Київщини зможуть брати участь у засіданнях обласної ради та засіданнях Центру законодавчих ініціатив. Про це голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк сказав під час круглого столу зі студентським активом на тему «Проблеми студентства Київщини та шляхи їх вирішення». 
- Забезпечення процесу державотворення зможуть вирішувати не лише депутати, а й найкращі студенти Київщини, адже представники влади завжди будуть прислуховуватися та підтримувати думки молодих майбутніх висококваліфікованих спеціалістів, - наголосив Анатолій Присяжнюк. 
Під час зустрічі з активом студентського самоврядування губернатор Київщини наголосив на тому, що сьогодні студентство Київщини має значну підтримку з боку Київської обласної державної адміністрації. І п'ятдесят талановитих та молодих студентів регіону отримують щомісячно стипендію голови обласної державної адміністрації у розмірі 600 грн. 

- Студентство - це найкращі часи в житті кожної людини. Це вир почуттів, тяга до знань, початок справжнього дорослого життя. Вірю, що кожен з вас досягне найвищих висот. Зичу вам успіху, терпіння та нових перемог - зазначила заступник голови КОДА Тетяна Подашевська. 

Обговорюючи питання працевлаштування студентів та забезпечення їх першим робочим місцем Анатолій Присяжнюк запропонував одному з найкращих студентів Київщини здійснити робочу поїздку до Китаю. А також підтримав ідею щодо проведення на теренах Київщини Всеукраїнського форуму студентського самоврядування, створення та діяльність студентських трудових загонів, та стажування кращих в органах виконавчої влади. 

За підтримки управління в справах сім'ї та молоді Київської обласної держадміністрації була започаткована Київська обласна школа студентського самоврядування, де молоді лідери мають змогу відвідувати курс лекцій, тренінги та семінари, а також навчатися втілювати власні заходи та проекти у життя. 

За матеріалами веб-сайту Київської обласної державної адміністрації.
Переглядів: 651 | Додав: Vasyl | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: