П`ятниця, 26.04.2024, 09:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 33
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту
Головна » 2013 » Жовтень » 2 » новини
00:05
новини

  Упевнені кроки

 Ще вчора цей хлопець і мріяти не міг про свої сьогоднішні досягнення.Зараз йому 20 і головна мета його життя-знайти свою дорогу.
 Як так сталося ?
Василь Орешко народився 17 червня 1993 р.у м.Сарни,згодом переїхав у с.Кричильськ(Рівненська область).У дитинстві був тихим непримітним хлопцем.Що ж трапилось ?Як скромний хлопець із Рівненщини став заступником голови Молодіжного дорадчого комітету (МДК) при міському голові Українки ?Йшов 2011рік.Василь вступив в Обухівське медичне училище "і тут понеслось” активне та студентське життя.
 Мотиви
Прагнення показати собі та іншим те, що здатен, спонукало Васю завзято навчатися.Як старанному студентові,йому почали давати доручення, що не стосувалися навчальної роботи. " Спочатку робив, бо так треба було, - зізнається студент. - Але потім зрозумів, що громадська робота мені до душі”
 Початок дороги до успіху
Починалось усе з дрібних доручень, а завершелось тим, що підняв він студентське самоврядування Обухівського медичного училища на гідний рівень ледь не з нуля. Сьогодні він є членом обласної ( ! ) студентської ради. На " Молодій людині року — 2012 " здобув перемогу в номінації " Лідер шкільного та студентського самоврядування”. З березня 2013 року Василь — заступник голови МДК при міському голові.
 МДК у житті
До МДК прийшов з особистої цікавості і нині отримує не лише насолоду від роботи, а й безцінний досвід в організації та проведенні молодіжних заходів на рівні міста. " МДК — це дуже крута і, на мою думку, важлива річ у житті молодих та енергійних людей. Він допомагає розвиватися, щось створювати з користю для міста і цікавістю для себе. У той же час тут міцна команда хорошої молоді, з якою завжди весело " - із захопленням каже хлопець.
 Дружба
Дружба для Васі — надзвичайно важлива річ, яка, в першу чергу, базується на взяємоповазі. Він упевнений, що попри відстань справжній друг будь — якої хвилини приставить своє плече. Має справжніх друзів хлопець ще з дитинства.
 Типові чоловічі інтереси
Як і будь — якому хлопцю, йому подобаються автомобілі. На жаль, особистого він не має, але дуже любить сідати за кермо братової автівки. У гаражі стоїть лише власний мотоцикл, але Василь не засмучується, бо, як для студента, це і так добре. Любить їздити верхи на конях — займався цим усі шкільні роки, адже в батьківському господарстві є хороший кінь.
 Подяка
Василь Орешко: " Особливо вдячність хотілося б висловити, у першу чергу, батькам, які мені дали повну волю у житті, у виборі професії, у використанні вільного часу, у підтримці будь — якої хвилини. Також дуже вдячні Марині Луценко, заступнику директора Обухівського медичного училища, бо саме ця хороша людина відкрила в мені здібності до роботи в колективі. Саме вона підтримує мене в усіх починаннях, дає мені поради і заряджає позитивною енергією. Ще вдячний всім молодим людям з МДК за знайомство і співпрацю”.

Анна Єніна

Переглядів: 716 | Додав: Vasyl | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: